|
odnowa biologiczna studia (kinia) |
|
|
Boje się że nie ma takowych..... ale wiem na pewno że jak się dostanie do jakiegoś dobrego SPA to oni prowadzą kursy, szkolą swoich pracowników, najczęściej sa to kursy firm kosmetycznych współpracujących akurat z tym SPA. (więcej...) |
|
|
praca w salonie odnowy bilogicznej (marta) |
|
|
A w jakim charakterze masz tam pracować? Ja kiedyś odpowiedziałam na ogłoszenie salonu wellness u siebie w mieście, praca miała niby polegać na pomaganiu przy "prostych zabiegach pielęgnacyjnych" i też nie wymagali doświadczenia - a na rozmowie okazało się że to jedna wielka ściema. (więcej...) |
|
|
regeneracja włosów (alusia) |
|
|
Alusiu,pewnie że są takie zabiegi. Są kompresy,maseczki,a nawet jakies sauny
Jeśli chodzi o cene to u kazdego fryzjera sa inne ceny. Wydaje mi sie ze ze w Hair Coif bedzie ok.40 zl,a w L'Oreal moze byc drozej ale nie wiem bo dosc dawno nie bylam na takich zabiegach.
W internecie powinny byc stronow roznych salonow i ich ceny.
Pozdrawiam (więcej...) |
|
|
Ból pleców (laura) |
|
|
też miałem podobnie jak Ty lauro masaże pomogły i na razie nie odczuwam żadnych bóli oby i Tobie pomogły
pozdrawiam (więcej...) |
|
|
jakie zabiegi wchodzą w skład odnowy biologicznej (Barbi) |
|
|
Interesuje mnie jakie zabiegi wchodzą w skład tzw. odnowy biologicznej chciałabym wybrać dla siebie najodpowiedniejsze. (więcej...) |
|
|
jak się czujecie po zabiegach odnowy (Dominika) |
|
|
Słyszałam od kumpeli, że zabiegi odnowy biologicznej wpływają na nie relaksacyjne, antystresowo, czują się po nich bardziej atrakcyjne i wogóle wszystko na plus. Wydaję mi się że dziewczyny trochę to ubarwiają, a jakie są wasze doznania? (więcej...) |
Depilacja woskiem
Depilacja woskiem jest jednym z najstarszych i najpopularniejszych sposobów depilacji. W obecnych czasach depilacja stała się obowiązkowym elementem higieny osobistej, zarówno u kobiet jak i mężczyzn. Depiluje się głównie miejsca ogólnie widoczne; nogi, ręce, klatkę piersiową, pachy oraz okolice miejsc intymnych.
Mezoterapia
Ponad dwadzieścia lat temu mezoterapia została oficjalnie uznana przez francuską Akademię Medyczną za element medycyny naukowej. Można nią leczyć rozstępy, cellulit zgromadzony na udach, pośladkach i brzuchu oraz wszelkie zwiotczenia skóry.
Kwas hialuronowy
Odpowiednie nawilżenie i gładkość skóry to priorytety w dbaniu o wygląd wielu kobiet. Coraz więcej przedstawicielek płci pięknej nie akceptuje pojawiających się zmarszczek, które świadczą o upływie lat. Stąd też wiele z nich podejmuje radykalne kroki i poza używaniem kremów przeciwzmarszczkowych decyduje się na zabieg z użyciem kwasu hialuronowego.